Limbi

  • English Z
  • Română

Psihoterapie

Probabil ca prima intrebare care iti vine in minte atunci cand iei in calcul psihoterapia este „ce o sa se intample daca ma duc?”.

Psihoterapie individuala

De cele mai multe ori facem pasul cu un set de asteptari deja create. Poate ca ceea ce iti imaginezi tu este diferit fata de ceea ce isi propune terapeutul tau. Intreaba! Treci de frazele standard pe care le spun terapeutii in general si discuta deschis despre ce asteptari si temeri ai. Cere-i informatii despre cum vede el/ea ce se intampla in terapie si cum ajung oamenii sa se schimbe.

Pe scurt, psihoterapia este o relatie. O relatie care presupune multa munca de ambele parti, si care in unele momente va fi empatica si grijulie, iar in alte momente conflictuala, dificila si chiar dezorganizata. Principala sarcina a terapeutului este aceea de a-ti oferi un spatiu sigur si respectuos in care sa poti explora si reflecta emotii, ganduri si credinte despre viata, despre ceilalti si despre tine.

Vei avea ocazia sa pui la indoiala lucruri pe care le-ai luat mereu de bune, si sa intelegi felul in care relationezi, cauzele comportamentului tau.

Rolul tau? Sa ai deschiderea de a provoca ideile si credintele pe care te-ai bazat pana acum si sa-ti dai voie sa explorezi variante noi.

Trimite un mesaj si programeaza-te acum la o prima intalnire ca sa afli direct ce se intampla in terapie si daca asta e ceea ce cauti.

Psihoterapie de grup

Ce sa caut intr-un grup de psihoterapie?

Lasand la o parte toti cercetatorii care spun ca este cea mai eficienta forma de psihoterapie, psihoterapia de grup e o experienta unica de viata. Iti da sansa de a testa moduri diferite de relationare si stiluri de a intra in contact cu ceilalti intr-un mediu sigur si stabil, centrat pe crestere personala.

Inscrie-te la unul din grupurile care functioneaza deja sau scrie-ne daca ai o idee pentru un grup nou!

  • "Cum sa cresti mare atunci cand esti deja mare" – grup de psihoterapie pentru femei.
  • Grup de lucru terapeutic continuu
  • "A group of one's own" (Un grup pentru sine) – Psihoterapie pentru femei care se confrunta cu viata intr-o tara straina.

Psihoterapie de cuplu

La fel cum creste un om, si cuplul trece prin diferite etape de dezvoltare. Etape in care pot aparea blocaje. Daca vrei sa intelegi ce se intampla intre tine si partenerul tau la nivel psihologic, care este sursa problemelor cu care va confruntati sau cum ati ajuns in punctul in care va aflati acum, veniti la o intalnire.

Dupa 10 sedinte primiti si o evaluare psihologica.