STUDIUL PROPRIEI PERSOANE IN VIATA COLECTIVA Familie, Grup, Organizatie, Comunitate - Eveniment facilitat de catre Mick Landaiche, Ph.D.

O noua serie de evenimente cu Bill Cornell, TSTA, si Mick Landaiche, Ph.D.

PROVOCARILE SCHIMBARII PERSONALE SI PROFESIONALE cu Bill Cornell, TSTA-P

O noua serie de evenimente cu Bill Cornell, TSTA, si Mick Landaiche, Ph.D.

GRUP DE DEZVOLTARE CLINICA: Analizarea contratransferului in campul relational

Ca fiinte umane, vietile noastre sunt legate in mod indispensabil printr-o retea de relatii. Acest camp relational este de asemenea prezent in fiecare intalnire clinica. Este lumea in care fiecare dintre noi trebuie sa ne deslusim maturizarea si sa investim eforturile de a atinge viata la care aspiram. Cu cat stim mai multe despre noi insine in interactiunile dinamice cu ceilalti – adica, pe masura ce urmarim si dobandim aceasta cunoastere deseori dificila – cu atat mai mare este eficienta noastra in viata si in munca.

 

In cautarea sensului personal

Asemeni unui copac, cu cat crestem mai mult in partea pe care o vad ceilalti, cu atat avem nevoie sa ne si ancoram mai bine intr-un sol prielnic. Ce inseamna acest sol prielnic pentru fiecare dintre noi? Cum il gasim? Cum ne tinem de el? Care sunt beneficiile? Va propunem sa exploram impreuna raspunsurile la aceaste intrebari, asa cum se potrivesc ele pentru fiecare dintre noi.

Grup de psihoterapie: De la Printesa la Femeie

Dezvoltarea sinelui este un proces dificil si usor de intrerupt. Deseori, din dorinta de a fi iubita si acceptata, o femeie ajunge sa renunte la parti importante din ceea cialis ce o defineste. Familia, cuplul, profesia, cultura sunt elemente care sprijina cresterea si, in acelasi timp, o blocheaza uneori. Scopul acestui grup este de a crea un spatiu de explorare a tuturor acestor realitati in asa fel incat identitatea proprie sa isi faca loc si, in ritm propriu si in siguranta, sa iasa la suprafata.

Eveniment Bill Cornell si Mick Landaiche

Va reamintim cu bucurie ca Mindroom organizeaza la Bucuresti a doua etapa a seriei de evenimente pe durata de trei ani, avand ca traineri pe Bill Cornell si Mick Landaiche.
 

Grup de dezvoltare clinica, Bucuresti 20-21 noiembrie

 

Care este modul in care ne putem sustine si provoca reciproc in directia cresterii ca si clinicieni practicieni? Cum se intampla ca lucrul catre atingerea acestui scop de dezvoltare, intr-un cadru de grup sau in contextul unei comunitati, in acelasi timp sa impiedice si sa stimuleze cresterea noastra individuala?

Eveniment Bill Cornell si Mick Landaiche

Va anuntam cu bucurie ca Mindroom ii va invita la Bucuresti peBill Cornell si Mick Landaiche pentru o serie de evenimente pe durata a trei ani, structurat in doua modalitati diferite de lucru.

Primul eveniment este  un workshop de trei zile (17.11.2012 - 19.11.2012) cu titlul „Explorari in Analiza Tranzactionala: Consecinte si semnificatii ale traumei”. Al doilea este un Grup de dezvoltare clinica.

Ateliere de toamna

Am croit cursuri speciale pentru fiecare anotimp! Inscrie-te la cele care te atrag cel mai mult toamna asta si vino sa afli cum fiecare lucru marunt pe care il faci sau de care te bucuri reflecta defapt o parte din tine. Si cel mai important, afla cum poti folosi aceasta informatie.

Daca te inscrii la "Atelierul de interpretare de vise" primesti o reducere de 50% pentru cel din luna noiembrie - Playlist-ul vietii mele.

Citeste mai multe despre atelierele de toamna.