Limbi

  • English Z
  • Română

Despre noi

Un grup de profesionisti care si-au pus mintile cu “Mintea” si au reusit sa creeze un Spatiu. Iata ce se intampla inauntrul acestui perimetru:

Echipa:

Marina Vasile: marina.vasile@gmail.com

Diana Deaconu: dianardeaconu@gmail.com

Delia Codreanu: delia.codreanu@gmail.com

Impreuna ne-am propus:

Un proces de transformare. Prin serviciile si activitatile pe care le organizeaza, MindRoom sustine oamenii in demersul de a deveni curiosi in legatura cu ei insisi, in a descoperi ceea ce ii vitalizeaza sau ii blocheaza in dezvoltare. In sine, aceasta explorare, desfasurandu-se intr-un cadru de siguranta si incredere, are un potential de creatie si transformare.

O crestere fata de care ne luam un angajament responsabil si pe care o parcurgem intr-un ritm propriu. MindRoom este furnizor de formare profesionala de baza si continua in domeniul psihoterapiei. Aceasta formare se fundamenteaza pe niste principii etice solide, respectiv pe o atitudine elastica fata de idei si concepte teoretice, pe care le consideram modele ale realitatii, iar nu cialis pas cher realitatea in sine. Astfel, o valoare importanta pentru echipa MindRoom este aceea de a nu eticheta comportamentul, ci de a descoperi mai multe despre semnificatia lui.

Un dialog intre cadre de referinte diferite. MindRoom este despre existenta si comunicarea dintre minti diferite, fie ca acest lucru se intampla intr-o relatie de unu la unu sau in cadrul unui grup. De aceea, provocam interactiuni, seminarii si dezbateri cu persoane ce provin din formari diverse, fiecare avand un mod individual valoros de raportare la realitate.

Lucru in echipa. Fiecare persoana care apeleaza la serviciile MindRoom beneficiaza de experienta unei intregi echipe care dezbate periodic idei, tehnici si abordari in lucrul cu oamenii.